Make your own free website on Tripod.com
 
remedii tibetane
« April 2019 »
S M T W T F S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
You are not logged in. Log in
Entries by Topic
All topics  «
Blog Tools
Edit your Blog
Build a Blog
RSS Feed
View Profile
Sunday, 6 July 2008
calciul ionizat si sanatatea
Haide sa luam cel mai raspândit mineral: CALCIUL. Deficitul de calciu este cauza a 147 de boli diferite. Uneori aceste boli sunt denumite dupa numele oamenilor. Exemplu: Bill Spolzi – se intampla atunci când o parte a fetei dvs. se strâmba. Aceasta nu-i paralizie. Este doar pareza nervului facial. Aceasta stare este cauzata de deficitul Calciului in organism.

OSTEOPOROZA este boala care ocupa locul 10 ca mortalitate la popula?#ia in vârsta, aceasta boala fiind foarte costisitoare. Opera?#ia pentru înlocuirea colului femural sau articula?#iei coxo-femurala costa 35.000 $ si daca este nevoie pentru ambele solduri, atunci costul ajunge la 70.000 $. Este bine daca ave?#i asigurare si nu va costa nimic.

Margaret Pich din Redford care a decedat la vârsta de 115 ani, daca tineti minte, a murit din cauza complica?#iei care a aparut in urma caderii. Animalele, din cate stiu eu, nu au osteoporoza. Exemplu: ave?#i in cireada 100 de vaci si in acest an nu ave?#i nici un vitelus ca sa acoperi?#i toate cheltuielile curente. Va deranjeaza acest lucru deoarece trebuie sa platiti pentru repararea gardului s.a.m.d. Nu ave?#i vitelus ca vânzându-l sa primi?#i bani gheata pentru a va acoperi cheltuielile. Suna?#i veterinarul si-i spune?#i: ”Ce se întâmpla? N-ar fi cazul sa scap de aceste vaci?”. Vine veterinarul si cerceteaza vacile si va informeaza ca vacile nu sunt de vina. Ulterior controleaza taurul si trage o concluzie: „Problema e clara, taurul are osteoporoza. Cu aceasta articula?#ie coxofemurala ii este complicat sa „discute” cu vacile”. Dar ca sa preîntâmpinam aceasta boala periculoasa trebuie sa-i dam fiecarui vitelus nascut calciu de 10 cen?#i zilnic si el niciodata n-o sa aiba osteoporoza.

Pentru profilaxia PARADONTOZEI si INFLAMAREA  GINGIILOR dentistii paradontologi va sfatuiesc sa spalati din?#ii dupa fiecare masa.

Ca veterinar prin mâinile mele treceau sute de mii de animale, soareci, sobolani, iepuri, câini, oi, porci, cai, lei, tigri, ursi. Ei nu sufera de bolile gingiilor, ei nu folosesc pasta de din?#i. Au câteodata un miros neplacut al respira?#iei dar gingiile erau sanatoase. Cauza faptului ca in zootehnie noi nu ne întâlnim cu bolile gingiilor este aceea ca nu au deficit de Calciu.

In continuare, problema ARTRITEI. Daca mai tineti minte, noi am vorbit deja despre cartilajul de gaina si gelatina. Artrita este cauzata in proportie de 85% de osteoporoza periferiei articula?#iei osoase.

Artrita, osteoartrita, lumbago, reumatismul obisnuit – toate sunt cauzate de osteoporoza periferiei articula?#iei osoase.

In continuare - HIPERTENSIUNEA ARTERIALA. Primul lucru care ni se recomanda de medici este sa scadem con?#inutul de sare din dieta noastra. To?#i stiu acest lucru deoarece tot timpul ne baga in cap asa ceva. Dar sa ne amintim de vite. Primul lucru pe care-l  face fermierul este sa introduca in hrana animalelor o bucata de sare. Nici un fermier n-o sa fie asigurat economic daca n-o sa adauge o bucata de sare in hrana animalelor domestice. El o sa moara pur si simplu când o sa vada conturile de la veterinar, o sa-si iasa din min?#i. Iar noua ni se propune sa credem ca acea cantitate de sare pe care o primim in pâinea de grâu, in salata, ne e suficienta.  Nici in asta sa nu crede?#i.

Va aminti?#i medicul care a trait pana la 58 de ani, va spunea „sa nu mancati sare, sa nu consuma?#i unt”, iar acei care au trait pana la 120 de ani foloseau si sarea si untul. Incercati sa face?#i alegerea.

Eu am luat un grup de control de 5000 de oameni cu hipertensiune si am dublat utilizarea de calciu zilnic, iar dupa 6 saptamani am oprit experimentul deoarece la 85 % din acest grup tensiunea s-a normalizat doar prin dublarea Calciului.

Când acesti pacien?#i care se tratau la medic, veneau la control, medicul spunea: „O, la dvs. tensiunea arteriala e in limita normala. Ce a?#i facut?” „Eu am participat la un experiment: am primit calciu in doze duble”- ii raspundea pacientul.

Urmatoarea problema: CONVULSIILE, SPASMUL. Va trezi?#i la miezul nop?#ii si nu pute?#i sa miscati piciorul. Noi to?#i am trecut prin asa ceva.  De obicei este deficitul de calciu.

In continuare urmeaza  SINDROMUL POSTMENSTRUAL, o stare fizico-emo?#ionala, pe care o numim esterioctomie. In Institutul San Diego din California s-a propus sa se dubleze ra?#ia zilnica de calciu si 85 % din simptomele emo?#ionale si fizice au disparut de parca nici n-au fost.

Si ultima: DURERI IN REGIUNEA LOMBARA - 85 % din americani sufera de dureri in regiunea lombara, netinand cont de faptul ca lucreaza in fata computerului, încarca masinile sau conduc autocarele. Este o mare tragedie americana. De fapt durerea lombara este osteoporoza vertebrelor, neavand nici o importanta daca are vreo problema cu discurile coloanei. Daca discul nu are pe ce sa se tina, vertebra se micsoreaza, distrugându-se. Mai ales daca ave?#i deficit de calciu si cupru 0754806631 / 0765249627


Posted by laedra at 11:25 AM EDT
Updated: Sunday, 6 July 2008 11:38 AM EDT
Post Comment | Permalink

Newer | Latest | Older